Welkom op de website van Köse Advocaten.
 
Köse Advocaten is een advocatenkantoor dat sinds 2001 is gevestigd te Rotterdam en dat zich richt op juridische dienstverlening aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Bij onze dienstverlening staat persoonlijk contact en een praktische aanpak centraal.
 
Ons kantoor is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden, waaronder het reguliere vreemdelingenrecht, Europees migratierecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, sociale zekerheidsrecht en het strafrecht.
 
Bij het reguliere vreemdelingenrecht is ons kantoor bij uitstek de specialist op het terrein van het associatierecht EEG-Turkije. Hierbij kunt u denken aan juridische bijstand aan particulieren inzake de aanvragen van MVV’s, verblijfsvergunningen en bezwaar- en beroepsprocedures. Voor ondernemingen is van belang dat zij met betrekking tot het in dienst nemen van personeel binnen de EU en het uitzenden van werknemers een beroep op onze expertise kunnen doen. Turkse zelfstandigen hebben op grond van het Associatierecht naar onze mening recht op vestiging in Nederland.
Onze vreemdelingenrechtspecialisten kunnen u hierover meer informatie verstrekken.
 
Bij al onze zaken is onze drijfveer om onze cliënten naar volle tevredenheid terzijde te staan.